Bezorging

                                                                                                                                                      

Bezorgen:


SteigerhoutForYou bezorgt haar meubels door heel Nederland en Heel België. Deze specialistische klus wordt dan ook dagelijks vervuld door onze ervaren enthousiaste bezorgers. Vaak bezorgen wij op werkdagen van Maandag t/m Zaterdag. Nadat u een bestelling heeft geplaatst zal deze verwerkt worden in het systeem en zodra deze zal worden uitgepland nemen wij per mail of telefoon ongeveer een paar dagen van te voren contact met u op voor het afspreken van een leverdatum. 


Montage:
de montage van de meubelen is geheel gratis. onze ervaren bezorgteam zullen de meubelen voor u op locatie in elkaar monteren, dit zodat u meteen van uw nieuwe aankoop kunt genieten

Afspreken van een bezorgdatum:


Bij het bespreken van een lever of bezorgdatum geven wij een specifieke tijd aan met een speling van 2 uur. Zo zit u dus niet de gehele morgen of middag te wachten op uw meubel(s). Uiteraard is 30 minuten voor aanvang bellen ook geen probleem voor ons! Bij het leveren van de meubels zetten wij de meubels keurig op de gewenste plek en monteren ze ter plaatse voor u . Enige schade door plaatsing van het meubel nemen wij niet voor rekening.


" We bezorgen de meubelen op een doordeweekse dag voornamelijk in de avonduren , van te voren bellen is geen enkel probleem!  We begrijpen dat u overdag ook moet werken en proberen zoveel mogelijk rekening te houden met de gewenste bestelde meubelen in de avonduren of in het weekend te leveren"
 

Bezorgkosten:
De bezorgkosten voor onze specialistische levering zijn geheel gratis voor Nederland en Belgie met uitzondering van de Wadden-eilanden. Bezorgen in Duitsland is ook een optie, vraag hiervoor een offerte op bij één van onze medewerkers. Voor kleinere producten die met postNL mee kunnen zijn de bezorgkosten € 6,95.

 

Levertijd:
SteigerhoutForYou probeert alle orders binnen 7 werkdagen uit te leveren. We streven ernaar dat de bestelling binnen 10 werkdagen uiterlijk in huis is! Heeft u een spoedopdracht, neem even contact op met ons en wij kijken wat wij voor u kunnen betekenen!