Verzendmethoden


Bezorgen


SteigerhoutForYou bezorgt haar meubels door heel Nederland. Deze specialistische klus wordt dan ook dagelijks vervuld door onze ervaren enthousiaste bezorgers. Nadat u een bestelling heeft geplaats zal deze verwerkt worden in het systeem en zodra deze zal worden uitgepland nemen wij per mail of telefoon ongeveer een paar dagen van te voren contact met u op voor het afspreken van een leverdatum. Bij het afspreken van een leverdatum geven wij een specifieke tijd aan met een speling van 2 uur. Zo zit u dus niet voor niks de gehele morgen of middag te wachten op u meubel(s). Indien u het fijn vindt om 30 minuten voor aanvang gebeld te worden is dit ook geen probleem. Bij de levering van de meubels zorgen wij ervoor dat de meubels worden gemonteerd en geplaatst.

Bezorgkosten


De bezorging is geheel  gratis Door Heel Nederland en Belgie met uitzondering van de Wadden-eilanden. Wij bezorgen uiteraard ook in de wadden-eilanden. Neem contact met ons op voor de bezorgkosten in Wadden-eilanden. Natuurlijk voor een zeer scherpe prijs!

 

Levertijd 


Wij streven ernaar om binnen 5 werkdagen te leveren. Heeft u echt een spoedopdracht kunt u altijd contact met ons op te nemen per e-mail op info@steigerhoutForyou.nl of telefonisch op  06-44 19 78 64
 

 

Ophalen


Ophalen is natuurlijk ook geen enkel probleem, neem gerust contact met ons op. om de dichtsbijzijnde ophaal locatie door te krijgen.