Over ons

Welkom bij SteigerhoutForYou - Kwalitatief de beste!


Over Ons:


Met een team van meubelmakers maken wij in onze werkplaats van 1200m2 dagelijks een verscheidenheid aan producten van steigerhout, zoals: Tuinsets, Loungesets, Hoekbanken, Kasten, Tafels, Bedden, Buitenkeukens, TV-meubels, Barsets, inrichtingen voor horeca, voor winkels, voor kantoren etc.         

SteigerhoutForYou biedt steigerhouten meubelen aan van topkwaliteit tegen zeer scherpe prijzen. Het gebruikte steigerhout heeft de juiste kwaliteit en is zeer goed afgewerkt. Door gebruik te maken van de beste planken worden al de meubels zorgvuldig geschuurd en splintervrij afgewerkt. Het eindresultaat is dan ook verbazingwekkend te noemen.Al de meubels worden in eigen meubelfabriek gemaakt door professionele ervaren meubelmakers.


De meubels van SteigerhoutForYou worden op maat binnen een termijn van 7 werkdagen thuis af geleverd. Het ruime assortiment bestaat uit tafels, bedden, loungebanken, loungestoelen, eetstoelen, tuinbanken, bierbanken, bloembakken, bartafels, barkrukken, krukjes, picknicktafels en meer. 


Maatwerk:


Maatwerk is bij SteigerhoutForYou uiteraard ook geen probleem! De deskundige medewerkers geven u graag advies bij uw wensen of tekeningen.